Saturday 11 November 2017

Estée Lauder Bazaar - Haul

Hello lovely Ladies and Gents!

  Πήγα στο μπαζάρ της Estée Lauder και των θηγατρικών της εταιριών (MAC, Clinique, Smashbox, Bobbi Brown, Tom Ford κ.α.) και αγόρασα... λίγα και καλά προϊόντα!

  
Ομολογώ δεν το παράκανα με τα ψώνια γιατί: πρώτον δεν είχα πολλές "ανάγκες" από καλλυντικά και είδη περιποίησης και δεύτερον και κυριότερον λίγες προσφορές ήταν πολύ καλές και άξιζαν για μένα, μιάς και πλέον και στην Ελληνική αγορά μπορούμε να βρούμε οικονομικά καλλυντικά μέτριας/καλής ποιότητας. 
  Άρα σε ένα τέτοιο μπαζάρ θα κοιτούσα να βρω πχ. την φανταστική αντιρυτιδική που κοστίζει 50 ευρώ και θα την πετύχαινα 20-25(;), και όχι ένα ακόμη κραγιονάκι σε αδίαφορη απόχρωση ή μια μπλε μάσκαρα απλά και μόνο επειδή είναι στα 5 ευρώ και μάρκα. Πάρε από τα Lovie που λέει ο λόγος κάθε μέρα, δεν έκατσες στην ΟΥΡΑ (ναι ουρά, γιατί γινεται ο κακός χαμός) πόση ώρα, να σπρώχνεσαι με άλλες 5 παλαβές στον πάγκο της MAC για να φύγεις με χρυσομυγέ κραγιόν που θα φορέσεις όταν ανοίξει με το καλό το Τριώδιο ΚΑΙ ΑΝ. Οπότε συμβουλή: Πάμε focused, με Λίστα! Τσεκάρουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα και αρώματα από πάγκο σε πάγκο και έπειτα πιο χαλαροί χαζεύουμε αν υπάρχει κάποιο καλό deal, γιατί όχι. 
  Είπα πολλά, το πιάσατε το νόημα. Ας περάσουμε στο ψητό.


Clinique Clarifying Lotion 3 (για μικτά και λιπαρά δέρματα). Είναι η τονωτική λοσιόν της σειράς '3-step skin care', εφαρμόζεται σε πρόσωπο και λαιμό μετά τον καθημερινό καθαρισμό με βαμβάκι, πρωί και βράδυ. Απολεπίζει απαλά το δέρμα, μειώνει την λιπαρότητα, καθαρίζει σε βάθος τους πόρους. Την αγόρασα στα 17 ευρώ τα 487 ml με αντλία στο καπάκι (limited edition συσκευασία). Η τιμή της άξιζε αν σκεφτείς ότι το αντίστοιχο προϊόν της Seventeen κοστίζει 9,80 τα 200 ml και σαν αποτέλεσμα προτιμώ την Clinique με μικρή διαφορά, συν ότι στην αγορά κυκλοφορεί συσκευασία των 400 ml γύρω στα 30e. Την έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και την συνιστώ! Αναλόγως τα ποσοστά λιπαρότητας σας και το πόσο βάφεστε, ίσως να την χρησιμοποιούσα λιγότερο από 2 φορές καθημερινά.


Clinique anti-blemish solutions, All-over clearing treatment. Είναι κάτι ανάμεσα σε serum και ενυδατική με δράση ενάντια στα υπάρχοντα σπυράκια. Αγόρασα τα 15ml 5 ευρώ, σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω σαν κρέμα τοπικής δράσης για σπυράκια μιας και δεν έχω τόσο έντονη ανάγκη για θεραπεία όλου του προσώπου, ή σε όλο το πρόσωπο τις μέρες που οι ορμόνες κάνουν πάρτι. Κυκλοφορεί στα 50 ml γύρω στα 22e, οπότε δεν είναι και καμιά ξεφτίλα τιμή που πέτυχα, αλλά για μια πρώτη δοκιμή ενός άγνωστου σε μένα προϊόντος, βόλευε το tester size.


Bobbi Brown Ink Liner, στην απόχρωση Blackest Black, 7 ευρώ. Γράφει υπέροχα, το "μελάνι" του εξαιρετικό με σχεδόν ματ όψη, πολύ καλή σταθερή μύτη. Την τιμή την βρίσκω καλή γιατί το προϊόν είναι ποιοτικό και στα αντίστοιχα λεφτά βρίσκεις μέτρια eyeliner των πιο οικονομικών εταιρειών. Δεν σνομπάρω, πριν 1,5 μήνα πήρα ένα της εταιρείας Catrice σε σταντ του Hondos στα 4 ευρώ και κάνει μια χαρά την δουλειά του! Αλλά ένα eyeliner είναι στάνταρ και όταν τελειώσει το Catrice, αντί να πάρω πάλι ένα φθηνό, θα χαίρομαι το Bobbi Brown μου βουτηγμένη στην ματαιοδοξία και φορώντας μεταξωτή robe de champre. Χωρίς να κλαίω τα λεφτάκια μου.


Clinique High Impact Mascara -  01 black, και Long Last Soft Matte Lipstick - Matte Plum, το σετάκι στα 6 ευρώ. Αυτό τώρα είναι λίγο φάση "απ'την μύγα ξίγκι", ή αυτό που πας και παίρνεις περιοδικό μόνο και μόνο για το δώρο. Στην ετικέτα του κραγιόν γράφει NOT FOR SALE και η μάσκαρα είναι προφανώς σε travel, tester size. Γυφτιές ουσιαστικά. Αρχικά το πήρα για την μάσκαρα, διότι είναι πολύ καλή! Δεν την είχαν σε κανονικό μέγεθος, επίσης καμιά φορά τυχαίνει να στεγνώσει η μάσκαρα πριν προλάβεις να χρησιμοποιήσεις όλο το προϊόν. Γενικά μάσκαρες μαύρες ούτε για δείγμα, λέγανε ότι τους έχουν τελειώσει (Σημειωτέον πήγα στις 7-11 πρώτη ημέρα του μπαζάρ, απόγευμα. Είτε είχαν 30 κομμάτια, είτε δεν είχαν ποτέ.). Το κραγιόν λέω θα το χαρίσω, τώρα φούξια πότε θα βάλω; Και όμως το κραγιόν έχει φοβερή υφή! Ματ αλλά πολύ άνετο στα χείλη, δεν τα ξεραίνει καθόλου και η απόχρωση λίγο πιο κομψό ματζέντα από ότι φαινόταν.

Για όσους δεν γνωρίζουν,το μπαζάρ λαμβάνει χώρα δύο φορές τον χρόνο, Φθινόπωρο και Άνοιξη στο κτίριο των γραφείων της Estée Lauder στην Αθήνα, Τζαβέλλα 67 & λεωφ.Μεσογείων. Θα διαρκέσει έως τις 21 Νοεμβρίου.
xoxo
Mrt

No comments:

Post a Comment